KESÄN TIEDOTE

Tiedote osuuskunnan jäsenille

Hallitus on aikaisemmin ilmoittanut, että hankkeemme 1. vaihe valmistuu juhannukseen mennessä. Useasta syystä näin ei nyt tule tapahtumaan, vaan Söderkullalandetin osuuden valmistuminen ja käyttöönotto siirtyy muutamalla viikolla.

Viivästymiseen ovat mm. vaikuttaneet pitkittyneet neuvottelut Sipoo veden kanssa mantereella Råkilassa toteutettavista järjestelyistä linjastomme liittämiseksi kunnan verkostoon. Liittyminen voitiin lopulta toteuttaa esityksemme mukaisesti ja työ on nyt vesilaitoksen liittymistöitä vaille valmis.

Lisäksi linjapumppaamojen sähkökaappien tilaus on viivästynyt hallituksen sisäisen tiedonkatkoksen johdosta. Sähkölaitos liittää linjapumppaamot verkkoon ja heidän aikataulunsa on vielä vahvistamatta.

Linjaston painekokeisiin liittyy vielä eräitä teknisiä haasteita, joita pyritään ratkomaan mahdollisimman pian. Muutama kiinteistöpumppu ja venttiili on myös vielä asentamatta.

Hallituksella on syytä olettaa, että 1. vaihe voidaan ottaa käyttöön heinäkuun kuluessa.

Hallitus on, pandemiatilanteen sen mahdollistaessa, suunnitellut osuuskuntakokouksen järjestämisajankohdaksi elokuun 1. puoliskoa. Tästä lähetetään erillinen kokouskutsu.

Hallitus