ELOKUUN TIEDOTE

Tiedote hankkeen nykytilasta ja ohjeita vesi- ja viemärilinjaston käyttöönottoa varten

Hyvät osuuskunnan jäsenet

Tämä tiedote on erityisesti suunnattu Söderkullalandetissa liittymän hankkineille jäsenille, mutta antaa muillekin jäsenille tiedon siitä, miten hankkeemme etenee.

Linjastomme on nyt liitetty Sipoon veden linjastoon Råkilassa ja alue on palautettu entiseen kuntoonsa.

Seuraava askel linjaston käyttöönottoon liittyen on linjapumppaamojen (2 kpl Söderkullalandetissa) käyttöönotto. Keravan energia on ilmoittanut kytkevänsä pumppaamot sähköverkkoon 16.8.2021. Välittömästi tämän jälkeen pumppujen toimittajan edustajat tekevät tarvittavat säädöt jne., jotta pumppaamot voidaan ottaa käyttöön.

Tämän jälkeen elokuussa tehdään runkolinjalle Söderkullalandetissa painekokeet.
Painekokeiden läpäisyn jälkeen voidaan asentaa kiinteistöpumput.

Ennen pumppujen asennusta jaetaan Söderkullalandetissa liittymän hankkineille jäsenille vesimittari, vesimittarin venttiili, pumpun hälytysvalo sekä pumpun sähkökeskus.

Vesimittarin venttiilipaketti on mallia Hela 383, jossa on mukana 40mm:n muoviputkiliitin. Mittatiedot ja tekniset tiedot tuotteesta löytyvät osoitteesta www.hela.fi.

Sähkökeskuksen kotelon takapaneelissa, muovitaskussa, on sähkökytkentäohje ja -kaavio.

Sopikaa yllä mainittujen tarvikkeiden jaosta mahdollisimman pian Robert Lindströmin kanssa puhelimitse (050 562 5300).
Pyrkikää siihen, että Robert voi toimittaa useamman kiinteistön ”paketit” samaan paikkaan.

Kiinteistön omistajien tulee huolehtia siitä, että kiinteistöpumppujen sähkönsyöttö (mittaritaulu – kiinteistöpumpun suojakaivoon sijoitettava sähkökeskus) on kytketty ennen pumpun asennusta. Pumppu liitetään sen asennuksen yhteydessä sähkökeskukseen pistorasialla. Myös vesimittari tulee olla asennettu ennen pumpun asennusta.

Kiinteistöpumpun asennuksen suorittaa valtuutettu huoltoliike. Asennukset (2-3 kpl/päivä) alkavat mahdollisesti jo elokuussa ja jatkuvat joka tapauksessa vielä syyskuussa.

Osuuskunta ilmoittaa erikseen, milloin vettä voidaan ryhtyä käyttämään.

Tällä hetkellä urakoitsija jatkaa runkolinjan rakennustöitä Prästholmenissa ja Björkholmenissa. Tämän jälkeen syksyllä rakennustyöt siirtyvät Röysöhön.

Urakoitsija valmistelee edelleen kiinteistöosuuksien laskutusta.

Tarkoitus on järjestää osuuskuntakokous pandemiatilanne huomioiden syyskuun aikana.

Hyvää kesän jatkoa

Hallitus