JOULULAHJAMME SAAPUNUT

Kaivinkoneet ovat Sipoonrannassa odottamassa matkaa saaristoomme. Ennen vuoden vaihdetta koneet ja putket siirtyvät Söderkullalandetiin.
Kaivuutyöt saaressa alkavat pyhien jälkeen ja jos säät ovat suotuisat niin työt etenevät vauhdilla. Tästä johtuen ne liittymät Söderkullalandetissa, joiden osalta on vielä liittymispiste ja kiinteistöpumpun sijoitus sopimatta, ottakaa oitis yhteyttä Robertiin, puh. 050 562 5300.Robert Lindström toimii saarissa rakennustöiden valvojana, jos teillä on töiden etenemisestä kysyttävää tai toiveita niin Robert auttaa.

1. LASKU TAMMIKUUSSA
Ensimmäinen 5000 euron suuruinen lasku tulee liittyjille tammikuun alussa. Laskun eräpäivä on 28.1.2020.
Toinen erä 7000€ töiden saavuttaessa alueen ja kolmas erä 7000€ töiden päätyttyä alueella

TÖIDEN ETENEMINEN
Söderkullalandetin jälkeen rakennetaan Norrkullalandetin pohjoisosa ja jäätilanteen salliessa koneiden siirron, järjestyksessä Prästholmen, Björkholmen, Röysö. Vesialitukset rakennetaan jäiden lähdettyä.

Nyt on aika hankkia mökkinaapureilta kaivuuluvat verkostollemme.

Tästä linkistä saat ladattua sopimuksen, ota naapuriltasi kiinteistötunnus ja allekirjoitus sopimukseen. Lähetä allekirjoitettu sopimus skannattuna tai kännykkäkameralla hyvin kuvattuna sähköpostilla osoitteeseen info@sibbe-coop.fi.

Sopimuksen saatuamme allekirjoitamme sen vesihuolto-osuuskunnan puolelta ja toimitamme kiinteistön omistajalle oman kappaleensa.

Nyt on vielä mahdollisuus tehdä liittymäsopimus.

Ensimmäisen vaiheen rakennusalueemme tulee todennäköisesti käsittämään myös Norrkullan eteläosan Seasong Travelsin mökkikylään saakka. Jos kiinteistösi on Norrkulllassa tai muissa saarissa suunnitellun runkoverkomme läheisyydessä, niin nyt on aika liittyä.

Nyt ei enää tarvitse odotella ja epäillä projektin toteutumista – tämä toteutuu.

Rakentamistyö on käynnissä ja jos haluatte kiinteistöllenne veden ja viemäröinnin niin nyt se on vielä mahdollista – ei sitten viiden vuoden kuluttua ”harmita” niin paljon.

Lataa tästä linkistä liittymissopimus, täytä se ja meilaa osoitteeseen info@sibbe-coop.fi.

Rauhaisaa joulun aikaa ja riemukasta uutta vuotta toivottaen

Hallitus
Sibbe-Coop