TULE TUTUSTUMAAN PROJEKTIIN 16.10.2018 KLO 18.00 GUMBO-TALOLLE

Hyvä saarikiinteistön omistaja

Haluamme Sinut mukaan osuuskuntaamme, joka toteuttaa vesi- ja viemäriverkoston Sipoon saaristoon.

Aloitimme toimintamme jo vuonna 2011 ja matka tähän hetkeen on ollut karikkoinen. Nyt voimme edetä hankkeemme kanssa. Toimintaamme kohdistuneet oikeusprosessit ovat voitetut ja olemme saaneet tarvittavat luvat mm. vesistön alituksiin.

NYT ON AIKA LIITTYÄ MUKAAN JA SAADA VESIJOHTO KIINTEISTÖLLE

Nettisivullamme näet aluekartan ja alustavan runkoputken linjaukset. Tällä hetkellä osuuskunnassamme on yli 80 kiinteistöä, nyt on sinun aika liittyä mukaan. Jäsenmaksumme on 500 euroa ja sen maksamalla varmistat olevasi mukana vesihuolto-osuuskunnassamme.

Lokakuun loppuun mennessä liittyneiden jäsenten määrän ja sijaintien pohjalta määrittyy verkoston liittymissopimuksen hinta.

Tämänhetkinen arviomme liittymishinnasta on 15 000 € – 17 000 €. Hallitus tulee esittämään että marraskuun alun jälkeen liittyville tulee
liittymishintaan noin 50% korotus.

Jäsenenä mahdollistat vesi- ja viemäriverkoston toteutumisen ja säästät tuhansia euroja.

TULE TUTUSTUMAAN PROJEKTIIN 16.10.2018 KLO 18.00 GUMBO-TALOLLE

Järjestämme Gumbotalolla 16.10. klo 18.00 tilaisuuden, jossa kuulet projektin yksityiskohdista, rahoituksesta ja aikatauluista. Paikalla ovat myös suunnittelijat, Sipoon kunnan edustaja ja rahoituksesta keskustelemassa pankin edustaja.

Tilaisuudessa voit myös liittyä Sibben jäseneksi, jos et sitä halua tehdä nyt heti nettisivumme lomakkeella. Mitä enemmän osuuskunnassamme on jäseniä, sitä edullisemmaksi liittyminen tulee.

Lokakuun lopun jälkeen jäsenmäärän selvittyä pidämme joulukuussa ylimääräisen osuuskunnan vuosikokouksen. Kokouksessa päätetään mm. rakennustöiden aloittamisesta ja liittymämaksun korotuksesta 1.11. jälkeen liittyville. Tavoitteena on aloittaa rakentaminen vuonna 2019.

Putkilinjauksen lopullinen reitti määrittyy niin maaston kuin jäsenkiinteistöjen sijaintien mukaan. Kun liityt nyt Sibbeen mukaan, pääsemme nopeammin suunnittelemaan verkoston lopullista linjausta. Liittymällä jäseneksi mahdollistat että kiinteistöllesi tulee vesi ja viemäri.

Tervetuloa jäseneksi ja Gumbotalolle 16.10. klo 18.00.

Vesihuolto-osuuskunta Sibbe-Coop

Hallitus