TIEDOTE OSUUSKUNNAN JÄSENILLE 1/2018

Monen vuoden epävarmuuden jälkeen on osuuskunnan tilanne nyt selkiintynyt. Oikeudellisia esteitä rakennustöiden aloittamiselle ei enää ole.

Osuuskunnan vuosikokouksessa 14.6.2018 käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat ja selvitettiin kokouksen osanottajille hankkeen tilanne sekä rakennusprojektin suunniteltu toteuttaminen.

Hallitukselle ja eron saaneelle toimitusjohtaja Robert Lindströmille myönnettiin vastuuvapaus.
Hallitukseen valittiin (suluissa hallituksen keskuudestaan valitut tehtävät) Timo Numminen (sihteeri), Daniel Nyman (talousvastaava), Robert Lindström, Jan Sundberg, Kari Ketola (tiedotusvastaava) ja Henrik Nystén (puheenjohtaja).
Hyväksytty toimintasuunnitelmamme, toteutuessaan, tarkoittaa rakennustöiden aloittamista vuonna 2019.

Lähiaikoina hallitus täsmentää runkoputken linjauksen ja hankkeen kustannusarvion sekä kartoittaa mahdolliset urakoitsijat ja projektipäälliköt.

Suunnitelman tarkentuessa, olemme yhteydessä niiden kiinteistöjen omistajiin, joiden kautta runkoputken on suunniteltu kulkevan.

Lähestymme myös kaikkia kiinteistöjä toimialueellamme saadaksemme vesiosuuskuntaamme uusia jäseniä. Nyt kesällä onkin hyvä aika kertoa naapureille asian etenemisestä ja saada heidät harkitsemaan ja liittymään osuuskuntamme jäseneksi. Nyt Sibbe Coop on todellisuutta, valitukset olemme voittaneet ja voimme vihdoinkin edetä – tulemme saamaan makean veden ja viemäröinnin saaristoomme.

Rakennustöiden käynnistämisestä päätetään ylimääräisessä osuuskuntakokouksessa. Tavoitteena on, että päätös tehdään tänä vuonna ja työt käynnistetään vuoden 2019 aikana.

Vesiosuuskunnan uudistetut nettisivut avataan alkusyksystä.

Hyvää kesän jatkoa

Hallitus

PS. Kun naapurisi kiinnostuu liittymään vesiosuuskuntaamme, se käy helposti ottamalla sähköpostilla henrik.nysten@welho.com yhteyttä.